om oss

Vi brinner för träning och hälsa. Och vi vill hjälpa dig må bra & få till den där kroppen du alltid drömt om.

vår Story

Hur och varför?

I ”ett tidigare liv” handlade allt om konditionsträning. Med tillräckligt mycket kardio kunde man äta allt man ville och körde man på det sen lite styrka så var allt prima. Vad lite man visste egentligen… Med åren kom dock nya insikter och kunskaper. Varför såg man inte ut som dom där deffade killarna på stranden? Jag tränar ju jättemycket.

Genom studier och ett naturligt hälsointresse så kom till slut insikten att man gjort allting helt fel. Alla bitar måste finnas på plats för att slutresultatet ska bli så som man önskar. Och alla bitar menar vi är bra balanserad kost, styrketräning med en plan, lagom med kondition/rörelse och att dagligen följa planen. På så sätt kan mål nås.

Men med bara information & kunskap kommer man inte långt. Det krävs också att man gör något. Och det är inte alltid enkelt eller roligt. Vissa dagar vill man bara strunta i allt. Det som oftast behövs är en plan och rutiner. Motivation är överskattat. Du behöver kontinuerligt följa din plan och då kan vi lova att du kommer nå dina mål.

Träning är och har alltid varit en stor del av mitt liv. Och jag vill att fler ska dela den här passionen. Att lära sig om kost och träning är att investera i sig själv och det vill vi bidra till att fler gör!
toby
Grundare, PERSONLIGTRANARE.SE
Testimonials

vad våra läsare
säger om oss

Allt vi gör är tänkt att hjälpa dig nå dina mål, oavsett vad
det är. Utan dig – ingen sajt att tala om.

samarbetsPartners

Här är några av de butiker och varumärken som vi jobbar med. Alla står för hög
kvalitet och hjälper dig nå dina mål. Precis som vi.

koppla upp dig mot vårt
nyhetsbrev och lär dig mer

allt inom kost & träning